Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 24.09.2014 00:00

LiepU jubilejā uzdāvinātās liepiņas iestādītas Jūrmalas parkā

Trešdienas pēcpusdienā Jūrmalas parkā tika iestādītas septiņas jaunas liepiņas, kuras papildinās aleju gar jaunizveidoto veloceliņu. Sešas liepiņas Liepājas Universitātes 60. jubilejas reizē dāvināja Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks, kā simbolu katrai aizvadītajai desmitgadei, bet vienu Rīgas Stradiņa universitātes mācību prorektore Tatjana Koķe.

Kociņu stādīšanā piedalījās Liepājas Universitātes rektors Jānis Rimšāns, prorektores Ieva Ozola un Māra Zeltiņa, profesūras pārstāvji, Senāta priekšsēdētāja Zanda Gūtmane, visu četru zinātnisko institūtu vadītāji, arodbiedrības, studentu un ārzemju studentu no Uzbekistānas un Indijas pārstāvji. Paldies Liepājas pilsētas Komunālās pārvaldes dārzniecēm par profesionālu palīdzību kociņu stādīšanā.

Liepiņu stādīšanā aktīvi piedalījās Liepājas mērs Uldis Sesks un LiepU rektors Jānis Rimšāns. Vicemērs Vilnis Vitkovskis un universitātes bijušais rektors Kārlis Dobelis pielika savu spēku, lai nostiprinātu liepiņu balstus. Ar lāpstām rosīgi darbojās viss klātesošais Liepājas Universitātes darbinieku kolektīvs, neskatoties uz rudens lietu, kurš, visticamāk, palīzēs kociņiem augt un pieņemties spēkā tieši tāpat kā Liepājas Universitātei nākošajās desmitgadēs.


FOTO