Jaunumi:

Atpakaļ
-, 17.09.2014 00:00

Interesenti aicināti apmeklēt LR ārlietu ministra lekciju

18. septembrī ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs apmeklēs Liepāju.  Ministrs iepazīsies ar Liepājas Universitāti, tiksies ar tās vadību, kā arī atklātajā lekcijā visus interesentus informēs par aktualitātēm ārpolitikā un valsts drošībā.

 

Ārlietu ministrs tikties arī ar Liepājas domes priekšsēdētāju Uldi Sesku un pašvaldības pārstāvjiem, lai pārrunātu reģiona aktualitātes uzņēmējdarbības jomā. Ministrs apmeklēs uzņēmumus SIA „Jensen Metal”, LSEZ. Tā pamatdarbības veids ir metālapstrāde un metāla produktu ražošana. Ministrs iepazīsies arī ar  Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas uzņēmumu SIA  „Interspiro Production”, kas nodarbojas ar ugunsdzēsēju un ūdenslīdēju ekipējuma komplektēšanas pakalpojumu sniegšanu. Ministrs ar uzņēmējiem un darbiniekiem uz vietas pārrunās ārpolitikas ietekmi uz uzņēmējdarbību.

 

Atklātā lekcija par ārpolitikas aktualitātēm notiks plkst. 14.00 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14), 227. telpā. Lekcijā piedalīsies arī Inese Lībiņa-Egnere, Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācija vadītāja. Pēc lekcijas paredzēta diskusija ar klātesošajiem. Lekciju aicināti apmeklēt visi interesenti, arī mediju pārstāvji.

 

Savukārt plkst. 15.40 E. Rinkēvičs tiksies ar Liepājas pašvaldības vadītāju Uldi Sesku, lai kopīgi apmeklētu uzņēmumus - „Jensen Metal” un  „Interspiro Production”.

 

Palšāka informācija:

Una Ahuna-Ozola, ministra padomniece

E-pasts: una.ahuna-ozola@mfa.gov.lv

Mobilais tālrunis: 29144896