Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 16.09.2014 00:00

Liepājas Universitātē notiks radošo ideju darbnīca „Mini-Demola”

Trešdien, 17. septembrī, plkst. 14.00 Liepājas Universitātē, Kr.Valdemāra ielas 4 zālē, notiks radošo ideju darbnīca reālām biznesa problēmām „Mini-Demola”, kuru aicināti apmeklēt Liepājas Universitātes studenti, mācībspēki un ikviens interesents.


Pasākumā dalībnieku komandas strādās pie dažādu uzņēmumu iesniegto problēmjautājumu risinājuma, vienlaikus gūstot priekšstatu par radošās domāšanas, ideju izvērtēšanas un prezentēšanas prasmēm. Radošās darbnīcas programma paredz intensīvu darbu pie problēmas analīzes, ideju ģenerēšanu un to prezentēšanu. Tā ir lieliska iespēja gūt pieredzi savā profesionālajā darbībā, veidot biznesa kontaktus un rosināt sevi būt atvērtam trakām inovāciju idejām.


Radošā darbnīca sniedz ieskatu, kā norit darbs Demola projektos, kuru ilgums ir 3-4 mēneši.


Demola Network ir starptautiska augstskolu, studentu un uzņēmēju sadarbības platforma, kas veicina studentu radošu spēju attīstību un inovāciju lomu tautsaimniecībā kopumā, kā arī izaicina uzņēmumus uzticēt un iegūt no studentu komandām radošus risinājumus savām izvirzītajām problēmām. Demola koncepts radies Somijā, šobrīd tas tiek izmantots jau 7 valstīs, t.sk., Latvijā (plašāk par Demola projektu – www.demola.lv).


Radošo ideju darbnīcu „Mini-Demola” organizē Liepājas Universitāte sadarbībā ar Latvijas Informācijas tehnoloģiju klasteri un Kurzemes Biznesa inkubatoru.