Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 15.09.2014 00:00

Liepājas Universitāte godina uzticību darbam

Ir sākusies Liepājas Universitātes 60. jubilejas nedēļa, kuras nogalē notiks centrālais pasākums Liepājas teātrī – forums „Liepājas Universitātei – 60. Vēstures akcenti un nākotnes izaicinājumi.”

Uz to ir aicināti universitātes darbinieki, studenti un sadarbības partneri, pēc priekšlasījumiem un darbinieku godināšanas klātesošajiem būs iespēja noklausīties Liepājas Simfoniskā orķestra koncertu, bet vakarā Liepājas Universitātē notiks akadēmiskā balle.

Ilggadējo darbinieku godināšana universitātē notika jau nedēļas nogalē, kad rektors Jānis Rimšāns bija aicinājis kopā visus tos darbiniekus, kuri Liepājas Universitātē strādā 30 un vairāk gadu. Tādu ir vairāk nekā trīsdesmit, un dažiem no viņiem augstākajai mācību iestādei atdoto darba gadu skaits sniedzas krietni pāri četrdesmit.

Universitātei uzticīgie darbinieki saņēma daudz siltu vārdu, grāmatas, ziedus un iespēju būt kopā pie kafijas tases. Tas, cik svinīgi ieradās rektora pieņemšanas dalībnieki, liecina par to, ka šeit strādājošie savu universitāti dziļi sirdī tur godā.

Plašāka informācija par jubilejas pasākumiem – tālr. 63407766, 63423510.


Foto no ilggadējo darbinieku godināšanas pasākuma skatīt ŠEIT.