Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 04.09.2014 00:00

Interesenti aicināti apmeklēt Ženēvas Universitātes profesora vadītās lekcijas

8. un 9. septembrī Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātē viesosies un lekcijas lasīs Ženēvas Universitātes profesors Žans Luks Dorjē (Jean – Luc Dorier).


8. septembrī no plkst. 13.00 līdz 18.00 Kr. Valdemāra ielā 4, 23. telpā, studentiem un Liepājas, novadu matemātikas skolotājiem profesors lasīs lekcijas un vadīs kursus par matemātikas mācīšanas metodiku.


Savukārt 9. septembrī no plkst. 8.30 līdz 9.30 notiks tikšanās ar Dabas un inženierzinātņu fakultātes dekāni Anitu Jansoni un mācībspēkiem, kuras laikā tiks pārrunāta turpmākā sadarbība.


Plkst. 10.00 – 13.30 Kr. Valdemāra ielā 4, 10. telpā, Žans Luks Dorjē studiju programmas „Matemātika” un „Datorzinātnes” studentiem lasīs lekcijas lineārajā algebrā.


Lekcijas un kursi notiks angļu valodā ar tulkojumu latviešu valodā, un tās aicināts apmeklēt ikviens interesents.


Profesors Liepājas Universitātē viesojas Latvijas – Šveices sadarbības programmas Liepājas Universitātes projekta „Sadarbības izveide un attīstība starp Šveices zinātņu akadēmiju un Liepājas Universitāti matemātikas un dabaszinātņu studiju  popularizēšanā sabiedrībā” aktivitātes ietvaros.


Plašāka informācija – Matemātikas un dabaszinātņu didaktikas centra vadītāja Vaira Kārkliņa, tālr. 29488247.