Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 30.06.2014 00:00

Ir liela interese par studijām Liepājas Universitātē

Liepājas Universitātē nedēļas nogalē notika Atvērto durvju diena, kura pulcēja apmēram simts potenciālo studētgribētāju.

Interesentiem bija iespēja noklausīties visu četru fakultāšu dekānu informāciju par katrā fakultātē apgūstamajām mācību programmām. Interese bija arī par Mūžizglītības nodaļas darbu un Erasmus piedāvātajām iespējām studēt kādā no 50 partneraugstskolām. Daudzi izmantoja iespēju uzdot personīgi interesējošus jautājumus un noskaidrot visu nepieciešamo, lai izvēlētos sev vajadzīgo studiju novirzienu.

Kā liecina Atvērto durvju dienas dalībnieku aizpildītās anketas, pārsvarā Liepājas Universitātes potenciālie studenti ir no Liepājas rajona un Kurzemes pilsētām. Maģistrantūras studijas izvēlas arī topošie maģistranti no Rīgas un Latgales.

Liepājniece Daira apmeklēja Liepājas Universitātes Atvērto durvju dienu un paskaidroja savu izvēli: „Esmu absolvējusi Liepājas Universitāti un vēlos turpināt studijas maģistrantūrā, jo ir saistošs piedāvājums. Vēlos apgūt kaut ko jaunu, mācoties sev interesējošā studiju programmā.