Jaunumi:

Atpakaļ
-, 18.06.2014 00:00

Studiju programmai „Kultūras vadība” būs jauns direktors

Šonedēļ Liepājas Universitātes Senāta sēdē tika nolemts, ka no š.g. 1. augusta profesionālās bakalaura studiju programmas „Kultūras vadība” direktora pienākumus pildīs lektors Mg.oec. Uldis Drišļuks.


U. Drišļuks, paužot nākotnes redzējumu par studiju programmu „Kultūras vadība”, uzsver, ka vēlas programmu saturiski pilnveidot un sabalansēt, lai tā sniegtu ne tikai zināšanas kultūras darba vadībā, bet arī studentos izkoptu radošās spējas, attīstītu praktiskās prasmes un darba tirgum sagatavotu konkurētspējīgus speciālistus.


„Pirmie veicamie uzdevumi ir izveidot kompetentu cilvēku komandu, piesaistīt profesionālus, pieredzes un zināšanām bagātus viespasniedzējus, kā arī veidot un uzturēt labu komunikāciju ar programmā studējošajiem. Paredzēts veidot arī sadarbību ar kultūras iestādēm Liepājā un Latvijā, tādejādi dodot studentiem iespēju gūt praktiskās iemaņas kultūras iestāžu darbā un līdzdarboties notiekošajos kultūras pasākumos,” piebilst Drišļuks.


Plašāk par studiju programmu „Kultūras vadība” varēs uzzināt Liepājas Universitātes Atvērto durvju dienā, kas notiks nākošnedēļ, 28. jūnijā, plkst. 11.00 Lielajā ielā 14. Savukārt pieteikšanās studijām notiks no 2. līdz 8. jūlijam, plašāka informācija – www.liepu.lv/ Nāc studēt!