Jaunumi:

Atpakaļ
Karlīna Mikne | Sabiedrisko attiecību daļa, 03.06.2014 00:00

Liepājas Universitāte aicina uz Atvērto durvju dienu

28. jūnijā plkst. 11:00 Liepājas Universitātē (LiepU), Lielajā ielā 14, notiks Atvērto durvju diena, kurā būs iespējams iepazīties ar universitātes studiju piedāvājumu, saņemt atbildes uz dažādiem jautājumiem par studiju saturu un procesu. Reģistrēšanās notiks no plkst. 10:30 pirmā stāva foajē.


No plkst. 11:00 aktu zālē, 4. stāvā, Atvērto durvju dienas apmeklētājiem par studijām LiepU stāstīs Dabas un inženierzinātņu, Humanitāro un mākslas zinātņu, Pedagoģijas un sociālā darba un Vadības un sociālo zinātņu fakultāšu dekānes. Mūžizglītības nodaļas pārstāve informēs par aktualitātēm mūžizglītības piedāvājumā, Studentu padomes pārstāvji pastāstīs par savas darbības galvenajiem virzieniem un ārpusstudiju aktivitātēm un Ārzemju sakaru daļas pārstāve iepazīstinās ar Erasmus studentu mobilitātes programmu.


Pēc iepazīšanās ar LiepU piedāvājumu būs iespēja tikties ar katras fakultātes pārstāvjiem, studiju programmu direktoriem un studentiem, lai saņemtu detalizētu informāciju un atbildes uz jautājumiem par sev interesējošo studiju programmu. Būs arī iespēja saņemt konsultācijas par uzņemšanas noteikumiem, studiju maksām un kredītiem.


Pasākuma laikā ikviens Atvērto durvju dienas apmeklētājs varēs piedalīties spēlē „Izzini Liepājas Universitāti” un balvā saņemt dāvanu kartes uz Liepājas Olimpiskā centra Baseins & SPA kompleksu un Liepājas teātri.