Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 09.05.2014 00:00

LiepU notiks pavasara Zaļumballe „Vainags tavā galvā, linu krekls mugurā”

23. maijā Liepājas Universitātes (LiepU) aktu zālē no plkst. 20:00 līdz 3:00 notiks Studentu padomes (SP) organizētā pavasara Zaļumballe „Vainags tavā galvā, linu krekls mugurā”, aicinot to apmeklēt studentus, universitātes darbiniekus un mācībspēkus.


Studenti šajā laikā ļoti ieslīguši dažādos noslēguma darbos, tomēr arī atelpa ir nepieciešama. „Šoreiz balli izlemts rīkot izteikti atšķirīgi no otra lielā pasākuma – Ziemassvētku balles –, lai skaidri iezīmētu pavasari, silto laiku un ļautu izkustēties pirms jaunās zaļumbaļļu sezonas. Tematika izvēlēta izteikti latviska – tuvāk pie savām saknēm un dabas, no senču pagalma,” stāsta pasākuma organizatore Oļesja.


Balli ar dzīvo mūziku ieskandinās grupa „Diena bez Pārtraukuma”. Ielūgumus un galdiņus uz balli var rezervēt Studentu padomē, 125. telpā, līdz 22. maijam. Uz balli līdzi ņemams groziņš, bet ierašanās – pavasarīgi svinīgā tērpā.


Plašāka informāciju par pasākumu var iegūt pie Oļesjas Kordejonokas, Liepājas Universitātes Studentu padomes Kultūras virziena vadītājas, tel. 28 291 599, e-pasts: olesjakordejonoka@gmail.com.






Informāciju sagatavoja:

Baiba Elste,

LiepU SP Sabiedrisko attiecību virziena vadītāja

tālr. 26203986

e-pasts: baiba.elste@inbox.lv