Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 08.05.2014 00:00

LiepU viesosies Kanādas vēstniecības Latvijā pārstāvji

14. maijā Liepājas Universitātē vizītē ieradīsies Kanādas vēstniecības Latvijā, Lietuvā un Igaunijā Sabiedrisko attiecību un sabiedrisko lietu pārstāve Laila Kirša un praktikante Keitija Bukleja (Katie Buckley).

 

No plkst. 16.00 līdz 17.00 Lielajā ielā 14, 227. auditorijā, interesenti aicināti apmeklēt informatīvi izglītojošu lekciju „Atklājot Kanādu un tās izglītības iespējas” („Discovering Canada and its Education Possibilities”), kurā būs iespēja iegūt vispārīgu priekšstatu par Kanādu, tās politiku un kultūru, kā arī izglītības sistēmu. Tiks stāstīts arī par stipendijām, apmaiņas programmām un sadarbības iespējām. Lekcijas noslēgumā interesenti tiks informēti par Starptautiskās pieredzes programmu Kanādā, kas dod iespēju 18 - 35 gadus veciem latviešiem ceļot un strādāt Kanādā. Būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus.

 

Lekcija/prezentācija paredzēta daļēji angļu, daļēji latviešu valodā.

 

Kanādas vēstniecības pārstāvji atgādina, ka 14. maijā plkst. 14.00 Liepājas Centrālajā zinātniskajā bibliotēkā ikviens aicināts uz Kanādas vēstnieka Džona Morisona fotoizstādes „Arktikas noslēpumi” atklāšanas pasākumu.