Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 22.04.2014 00:00

Norisināsies LiepU “Stipro skrējiena” atlase

Š. g. 23. aprīlī plkst. 18:00 Ansuļos, Nīcas pagastā, 1 km no Liepājas, Liepājas Universitātes (LiepU) Studentu padome (SP) sadarbībā ar Liepājas Peintbola klubu rīkos „Stipro Skrējiena” atlasi.

 

LiepU studenti savu dalību „Stipro skrējiena” atlasē var pieteikt, rakstot e-pastu uz olesjakordejonoka@gmail.com, norādot savu vārdu, uzvārdu un studentu apliecības nr. Pieteikt savu dalību būs iespējams arī pasākuma norises vietā.

 

Plkst. 18:00 pie LiepU (Lielā iela 14) dalībniekus sagaidīs transports, kas nogādās visus uz pasākuma norises vietu. Organizatori lūdz dalībniekus nekavēt.

 

„Stipro skrējiena” atlasē tiks noteikti četri spēcīgākie un ātrākie skrējēji, kas pārstāvēs LiepU un iegūs brīvbiļeti uz „Stipro Skrējienu”, kas norisināsies š.g. 4. maijā Kinopilsētā „Cinevilla”.

 

Šogad LiepU Studentu padome, organizējot „Stipro skrējiena” atlasi, vairāk pielīdzinās to īstajai trasei - tā tiks papildināta ar dažādiem veiklības un spēka disciplīnas elementiem.

 

Studentu padome ikvienam dalībniekam garantē jautrību, azartiskas sacensības, kā arī jaunus pārbaudījumus.

 

„Stipro Skrējiens” ir Baltijā vienīgais ekstremālais masu izturības skrējiens, kur ikviens, pārvarot vairākus desmitus šķēršļu, var mācīties pārvarēt sevi, pārbaudīt savus spēkus un fizisko formu. „Stipro Skrējienu” organizē "Stipriem Events&Media" un biedrība "Par stipru Latviju!".

 

Pasākuma noslēgumā ikvienam dalībniekam būs iespēja baudīt siltu tēju.


Informāciju sagatavoja:

Simona Puiga

Liepājas Universitātes Studentu padomes

Sabiedrisko attiecību virziena vadītāja

mob.tel. 25874480