Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 09.04.2014 00:00

LiepU noslēdzies semināra – praktikumu cikls „Psiholoģiskā veselība jeb Laimes un veiksmes formula”

Pagājušās nedēļas nogalē noslēdzās Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļas īstenotais seminārs – praktikumu cikls „Psiholoģiskā veselība jeb Laimes un veiksmes formula” , kurā piedalījās 36 interesenti.


Pieteikties semināra – praktikumu ciklā varēja ikviens, kam interesē psiholoģiskā veselība, pašpalīdzības un relaksācijas paņēmieni, kā arī ir vēlme gan teorētiski, gan praktiski iepazīt psiholoģiskos un psihoterapeitiskos palīdzības veidus un paņēmienus.


Dalībniekiem bija iespēja apmeklēt vienu semināru un četrus praktikumus par dažādām tēmām - krāsu un mākslas terapiju, teraspēli, smilšu spēles terapiju, dejas, kustības un ķermeņterapijas metodēm pašsajūtas un attiecību uzlabošanai ikdienā.


Semināra – praktikumu cikla noslēgumā dalībnieki saņēma apliecības.


Līdzīgs semināra – praktikumu cikls tiks organizēts rudenī. Plašāka informācija: semināra – praktikumu vadītāja Anda Ļoļāne, tālr. 63425477, e-pasts: anda.lolane@liepu.lv


Dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc aicinām sekot informācijai mājas lapā www.liepu.lv, sadaļā „Mūžizglītība” un pieteikties laicīgi.


FOTO