Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 07.04.2014 00:00

Aprīlī vairāki Liepājas Universitātes pasniedzēji dodas Erasmus mobilitātē

Izmantojot Mūžizglītības programmas „Erasmus” sniegtās iespējas, š.g. aprīlī vairāki Liepājas Universitātes (LiepU) pasniedzēji un darbinieki dodas vadīt lekcijas, iegūt papildus pieredzi, meklēt jaunas sadarbības iespējas uz kādu no LiepU partneraugstskolām.


No 6. līdz 12. aprīlim Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes asistentes un Izglītības zinātņu institūta darbinieces Madara Priedoliņa un Santa Striguna dodas lasīt lekcijas un dalīties savās zināšanās ar Granadas Universitātes (University of Granada) Spānijā Pedagoģisko zinātņu fakultātes studentiem, bet no 18. līdz 24. aprīlim uz šo universitāti dosies Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes prodekāne Linda Pavītola un šīs fakultātes pasniedzējs Juris Pavītols.


Savukārt no 7. līdz 13. aprīlim Vadības un sociālo zinātņu fakultātes studiju programmas “Biznesa un organizāciju vadība” direktore Inese Leitāne un studiju programmas “Tūrisma vadība un rekreācija” direktore Ilze Grospiņa dodas pieredzes apmaiņas braucienā uz Nūrtingenas - Geislingenas Koledžu Vācijā (Nürtingen-Geislingen University of Applied Science), kur paredzēts tikties ar šīs augstskolas pasniedzējiem, darbiniekiem, apmeklēt bibliotēku, vērot lekcijas, kā arī iepazīties ar Veselības tūrisma uzņēmumiem.


Uz Karabuk Universitāti Turcijā no 20. līdz 26. aprīlim pieredzes apmaiņas braucienā dosies Vadības un sociālo zinātņu fakultātes studiju programmas “Komunikācijas vadība” direktore Inga Pūre un LiepU pasniedzēja Olga Semjonova.


Ārzemju sakaru daļa pauž gandarījumu par to, ka Erasmus programmā iesaistās liels skaits LiepU darbinieku. Šīs vizītes devušas ieguldījumu ne tikai docētāju profesionālā izaugsmē, bet arī augstskolas attīstībā kopumā. Katra docētāja un augstskolas administrācijas darbinieka vizīte ir devusi pievienoto vērtību augstskolai, LiepU pasniedzēji un darbinieki šajās vizītēs gūst jaunus akadēmiskos kontaktus un pieredzi, ko izmanto, uzlabojot arī savus studiju kursus.


Pieteikšanās Erasmus docētāju/dabinieku mobilitātei notiek katra akadēmiskā gada februāri. Vairāk informācijas par docētāju mobilitāti: https://www.liepu.lv/lv/51/docetaju-mobilitate un darbinieku mobilitāti: https://www.liepu.lv/lv/52/darbinieku-mobilitate  


Ārzemju sakaru daļa