Jaunumi:

Atpakaļ
Karlīna Mikne | Sabiedrisko attiecību daļa, 20.03.2014 00:00

Ikviens aicināts apmeklēt Logopēdijas centra Zinātnes un radošuma dienu aktivitātes

No 25. līdz 28. martam ikviens interesents aicināts apmeklēt Liepājas Universitātes (LiepU) Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes (PSDF) Logopēdijas centra organizētos pasākumus Zinātnes un radošuma dienu ietvaros.


No 25. līdz 28. martam LiepU PSDF Logopēdijas centrā, Lielajā ielā 14, 138. telpā, būs skatāma studiju programmas „Logopēdija” studentu jau par tradīciju kļuvusī izstāde, kurā aplūkojami valodas traucējumu korekcijas materiāli un logopēdiskās spēles  pirmsskolas un skolas vecuma bērniem ar runas un valodas traucējumiem. Spēles runas un valodas bāzes funkciju attīstīšanai un pilnveidei, vingrinājumi skaņu izrunas korekcijai un precizēšanai, fonemātiskās uztveres, analīzes un sintēzes attīstīšanai, vārdu krājuma paplašināšanai, valodas gramatiskās struktūras pilnveidei, rakstu valodas attīstīšanai un korekcijai izstrādāti sadarbībā ar studentu prakšu vadītājiem.


Izstāde apskatāma 25. martā plkst. 16:00 – 18:00, 26. martā plkst. 14:00 - 16:00, 27. martā plkst. 9:00 - 17:00 (lekciju pārtraukumu laikā) un 28. martā plkst. 12:00 - 17:00 (lekciju pārtraukumu laikā). Lekciju laiki atrodami LiepU mājas lapā: https://www.liepu.lv/lv/290/lekciju-laiki.


Savukārt 27. martā plkst. 17:00 Lielajā ielā 14, 303. telpā, notiks LiepU PSDF Logopēdijas centra 5. zinātniski praktiskais seminārs, kurā tiks apkopoti logopēdijas prakšu rezultāti studentu profesionālo kompetenču veidošanās procesa kontekstā, kā arī aktualitātes logopēdijas jomā Latvijā un Eiropā. Uz semināru aicināti logopēdijas speciālisti, kas piedalās prakšu vadīšanās, kā arī ikviens interesents. Semināra noslēgumā būs iespēja izjautāt korekcijas materiālu autorus, kā arī apskatīt studiju programmas „Logopēdija” studentu izstādi.


Ar LiepU Zinātnes un radošuma dienu pasākumu plānu var iepazīties šeit -https://www.liepu.lv/zinatnesunradosumadienas.