Jaunumi:

Atpakaļ
28.08.2013 00:00

Interešu izglītības programmas Liepājas Universitātes piedāvājums

VALSTS VALODA – VIDĒJAIS PRASMES LĪMENIS (B)

120 stundas; LVL 130,-/ EUR 184,97

Latviešu valodas runas, lasīšanas un rakstīšanas iemaņu uzlabošana pēc pamatzināšanu apguves. Apmācības procesā apgūt un pilnveidot valodas kompetences, lai valodas lietotājs varētu iegūt un izmantot sev nepieciešamo informāciju, nodrošinātu dažāda veida saziņu ar citiem valodas lietotājiem, spētu konkurēt darba tirgū. Turpināt latviešu  valodas apguvi, atbilstoši augstākajam valsts valodas prasmes līmenim (C1, C2).

 

ANGĻU VALODA AR PRIEKŠZINĀŠANĀM

140 stundas; LVL 150,- /  EUR 213,43

Izglītības programmas mērķis: Uzlabot angļu valodas sarunvalodas, lasīšanas, rakstīšanas un klausīšanās prasmes.

Saprasties par dažādām tēmām sadzīvē un darbā, uztvert un sniegt informāciju, saistītu ar personiskajām, sabiedriskajām, kultūras un profesionālajām vajadzībām; aizpildīt dažādus lietišķus dokumentus; iegūt labas valodas prasmes mutvārdos un rakstos. Pilnveidot zināšanas angļu valodā, attīstot runāšanas, klausīšanās, lasīšanas un rakstīšanas prasmes.

 

VĀCU VALODA BEZ PRIEKŠZINĀŠANĀM

150 stundas; LVL 160,- /  EUR 227,66

Izglītības programmas mērķis: Pilnveidot praktiskās pamatzināšanas vācu valodā A1/A2 līmenī, izkopt prasmes un iemaņas vācu valodas lietošanā noteiktu  gramatisku tēmu ietvaros, lietojot gan ikdienas, gan  pakalpojumu sfēras darbiniekiem aktuālu leksiku;  iepazīties ar vācu valodā runājošo valstu kultūru, politiku, tradīcijām, mentalitāti.

 

FRANČU VALODA BEZ PRIEKŠZINĀŠANĀM

150 stundas; LVL 160,- /  EUR 227,66

Programmā tiek apgūti franču valodas leksikostilistikas, gramatikas, fonētikas un sociokultūras pamati dažādās ikdienišķās situācijās atbilstoši „Eiropas kopīgo pamatnostādņu valodu apguvei” A1-A2 līmenim.

Pēc programmas apguves iespējams vienkāršos teikumos sazināties par ikdienas un profesionālām tēmām, lasīt un saprast vienkāršus tekstus par sadzīvi un darbu, aizpildīt tipveida dokumentus, rakstīt personiska satura īsus tekstus, uztvert un saprast neliela apjoma ar personas darbu un sadzīvi saistītus tekstus.

 

 

Pieteikties

https://www.liepu.lv/lv/194/pieteiksanas-anketa-kursu-klausitajiem

vai

LiepU Mūžizglītības nodaļā

Lielā iela 14, 4.stāvs, 439.kab.

anda.lolane@liepu.lv

tālr. 634 25477