Nav noteikts

Atpakaļ
11.02.2015

Piedalies erudīcijas konkursā un dodies uz NATO Briselē!

Latvijas pastāvīgā pārstāvniecība NATO izsludina erudīcijas konkursu Latvijas studentiem un aktīviem jauniešiem „Izzini NATO!”


Konkursa mērķis ir veicināt jauniešu izpratni un interesi par NATO kā organizāciju, tās lomu un funkcijām, kā arī par starptautiskās drošības un aizsardzības politikas jautājumiem.


Konkursā aicinām piedalīties Latvijas studentus un vecāko klašu skolēnus vecumā no 18 līdz 26 gadiem. Ik pirmdienu no 23. februāra līdz 9. martam trīs nedēļu garumā Latvijas pastāvīgās pārstāvniecības NATO Twitter kontā http://twitter.com/LV_NATO tiks publicēti 10 jautājumi, uz kuriem ikvienam interesentam ir jāsniedz atbildes līdz attiecīgās nedēļas piektdienai plkst. 17.00 (pēc Latvijas laika) uz pārstāvniecības e-pastu: delegation.NATO@mfa.gov.lvŠī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. . Papildus visiem atbilžu iesūtītājiem ir jānorāda savs vārds, uzvārds, vecums un mācību iestāde, ja tāda ir.


Apkopojot trīs nedēļu pareizo atbilžu rezultātus, 17. martā pārstāvniecības Twitter kontā http://twitter.com/LV_NATO tiks paziņoti divi uzvarētāji, kuri dosies uz Briseli apmeklēt NATO Galveno mītni.