Nav noteikts

Atpakaļ
27.01.2015

Electrolux Design Lab konkurss

„Electrolux Design Lab” ir konkurss, kurā aicināts piedalīties ikviens radošs dizaina students. Šī gada konkursa tēma ir „Veselīgi, priecīgi bērni” un tēmas ietvaros studenti tiek aicināti meklēt inovatīvas idejas mūsu nākotnes mājokļiem. Šogad ir vēl lielāks iemesls piedalīties konkursā, jo ir tikušas dubultotas naudas balvas un uzvarētājs iegūs ne tikai 6 mēnešu apmaksātu prakses vietu, bet arī € 10 000.   

 

Lai piedalītos konkursā, ir jāiesniedz idejas apraksts, vizuāla skice, kas to ilustrē, un potenciālā lietotāja iespējamo ieguvumu apraksts. Idejas konkursam varēs iesniegt no šī gada 4.marta līdz 8.aprīlim. Konkursam tiek pieņemti pieteikumi no ikviena dizaina studenta (un 2014.gada absolventiem), ne tikai no industriālā dizaina studentiem.

 

Maija sākumā 100+ labākie darbi tiks izvietoti tiešsaistē, ļaujot tiem gūt starptautisku atpazīstamību. Electrolux profesionāļi izvērtēs šos pieteikumus un sniegs savus komentārus par tiem.

 

Dizaina izaicinājums: Kā mums nodrošināt bērniem labvēlīgu vidi nākotnes mājokļos, kurā dzīvot, augt un kļūt veselīgām, ieinteresētām, laimīgām personībām?

 

„Electrolux Design Lab” šī gada konkursā, kura tēma ir „Veselīgi, priecīgi bērni” lūkojas pēc produktu, aksesuāru, palīgmateriālu un pakalpojumu idejām 3 tematiskos virzienos: ēst gatavošana (Cooking), auduma kopšana (Fabric Care) un gaisa attīrīšana (Air Purification).

 

Balvu fonds:

Pirmās vietas ieguvējs iegūst naudas balvu € 10 000 apmērā un 6 mēnešu apmaksātu prakses vietu „Electrolux”.

Prakse tiek nodrošināta kādā no desmit „Electrolux” dizaina centriem. „Electrolux” galvenais centrs atrodas Zviedrijā, Stokholmā. Daudzi no praktikantiem pēc prakses laika ir turpinājuši savas darba gaitas „Electrolux”.

Otrās vietas ieguvējs iegūst naudas balvu € 6 000 apmērā.

Trešās vietas ieguvējs iegūst naudas balvu € 4 000 apmērā.

 

Tiešsaistes balsojums

Skatītāju balvas ieguvējs tiek apbalvots ar naudas balvu € 2 000 apmērā.