Nav noteikts

Atpakaļ
24.11.2014

AIESEC Latvijā piedāvā studentiem apmaksātas prakses iespējas ārzemēs

Starptautiskā jauniešu organizācija AIESEC aicina studentus un nesenos augstskolu absolventus pieteikties apmaksātu profesionālo prakšu programmā "Globālais Talants". Pieteikšanās norisinās līdz 5. decembrim, aizpildot pieteikuma anketu projekta mājaslapā aiesec.lv.


Lai mainītu to, ka Latvijā pašlaik ir augsts bezdarba līmenis jaunu cilvēku vidū, jauniešu organizācija AIESEC ir izveidojusi Globālā Talanta programmu, kas nodrošina bakalaura un maģistra studentiem ar pieredzi biznesa administrācijā, mārketingā vai pedagoģijā apmaksātas prakses vietas kompānijās, kas atrodas ārzemēs.


AIESEC starptautiskā platforma piedāvā jauniem cilvēkiem atklāt un attīstīt savu potenciālu, kā arī iespēju strādāt vienā no mūsu partneruzņēmumiem pasaulē. Prakses ilgums lielākoties ir no 3 līdz 12 mēnešiem.


Prasmes, kas ir nepieciešamas, lai pieteiktos Globālā Talanta programmai:

 

  • Augsta līmeņa angļu valoda
  • Vismaz 6 mēnešu pieredze vienā no augstākminētajam jomām vai ilgāka perioda brīvprātīgā darba pieredze
  • Pēdējā kursa bakalaura studenti vai maģistrantūras studenti

 


Šī ir lieliska iespēja ne tikai iegūt ne tikai lielisku ierakstu CV darba pieredzes sadaļā, bet  iegūt nepieciešamo pieredzi profesionālajā vidē, tajā pašā laikā paplašinot savu redzesloku un dzīvojot multikulturālā vidē, iepazīt jaunus cilvēkus un pilnveidot sevi.


Kā norāda līdzšinējie starptautisko prakšu programmu dalībnieki un profesionālo nozaru pārstāvji, pieredze, kas gūta starptautiskajā prakšu programmā  ir noderīga gan personīgajai izaugsmei, gan turpmākajai karjerai.


AIESEC ir pasaulē lielākā studentu un jauniešu vadīta organizācija, kas darbojas jau 66 gadus. AIESEC mērķis ir atklāt un attīstīt jauniešu līderības potenciālu, pozitīvi ietekmējot apkārtējo sabiedrību. Šobrīd vairāk nekā 125 valstīs un teritorijās AIESEC nodrošina iespējas jauniešiem iegūt prakses vietas ārzemēs, attīstīt savas līdera spējas, izveidot personīgo kontaktu tīklu un atklāt virzienu un mērķus savai nākotnes darbībai. Latvijā AIESEC darbojas kopš 1995.gada, un pašlaik darbojas divas pārstāvniecības – Rīgā  un Valmierā.


Vairāk informācijas mūsu mājas lapā: aiesec.lv


AIESEC rīkos informatīvos vakarus, kas notiks nākamnedēļ un aiznākamnedēļ. Sīkāku informāciju meklējiet mūsu mājas lapā un Facebook Latvia lapā.


www.aiesec.lv

http://www.facebook.com/AIESEC.Latvia

http://twitter.com/AIESECRiga

 e-pastu: riga@aiesec.lv



Agnese Lintere

Rīgas filiāles Ārējo attiecību nodaļas vadītāja

riga@aiesec.lv

+371 28260358