Mūžiglītība

Atpakaļ
18.12.2018

Piedāvājam programmu "Love Now" (28 ak.st.) iekšējās brīvības, miera un viegluma sajūtas atgūšanai

 

Norises laiks: 5 sestdienas laika periodā no novembra līdz decembrim (par precīziem datumiem informēsim dalībniekus personīgi)

Pieteikšanās līdz 2018.gada 9.novembrim, aizpildot anketu šeit  https://www.liepu.lv/lv/194/pieteiksanas-anketa-kursiem

 

Programmas mērķauditorija: Cilvēki, kuri vēlas uzlabot savas dzīves kvalitāti. Dzīvot un justies harmonijā ar sevi. Dzīvot apzināti, justies laimīgi. Cilvēki, kuriem rūp viņu emocionālā veselība. Cilvēki, kas vēlas kļūt iekšēji brīvi un mierpilni. Atgūt iekšējas harmonijas sajūtu un dzīvesprieku.

 

Programmas īsa anotācija: 

Vienmēr pastāv iespēja cīnīties tikai ar nomāktības, stresa radītajām sekām - lietojot zāles. Tomēr, likvidējot sekas, cēlonis nepazūd. Tas joprojām paliek mūsos. Tikai dziļāk apspiests, mazāk pamanāms, grūtāk padodas atpazīšanai. Arī ārstēšanai. Stress nodara milzu postījumus. Cilvēks var neapzināti ieslīdēt dažnedažādās atkarībās - darbaholismā, alkoholismā, azartspēlēs. Spriedze, trauksme, bezmiegs, baiļu, iekšēja tukšuma un haosa sajūta var kļūt par neatņemamu dzīves pavadoni. Un dzīvesprieka kļūst aizvien mazāk un mazāk. Var sākties emocionāli izdegšanas procesi. Ķermeniski - spēcīgas muguras sāpes. Vai arī daudz nopietnākas veselības problēmas - depresija nebūt nav tas ļaunākais, kas ilgstoša stresa rezultātā mūs var piemeklēt.  
Jebkurš cilvēks pats spēj un ne tikai spēj, bet katram no mums ir doti milzīgi resursi, lai atbrīvotos no visa, kas traucē justies labi. Apzināti atbrīvojot sevī vienu nevajadzīgu iekšējo zemapziņas programmu pēc otras, lai kļūtu atkal iekšēji brīvs. Apzināti mainot savu dzīves redzējumu.

 

Programmas vadītājs: Dace Pavloviča
Grāmatu "Uzdrīksties dzīvot", "Kā es satiku Depresiju un Veģetodistoniju un ko mēs tādu brīnumainu kopā paveicām", "Ļauj savai dvēselei runāt", Atziņu kalendāra "Piecas minūtes sev" autore,  Vieta, kur smelties spēku jeb Sapņotavas dacepa.com īpašniece, vairāk nekā 200 dažādu rakstu autore par pašizziņas jautājumiem, ar 15 gadu pieredzi pašizziņas jomā.

 

Norises vieta: Liepāja, Liepājas Universitāte
 
Dalības maksa:
EUR 110,00.