Mūžiglītība

Atpakaļ
05.01.2018

Valentīndienas pāru zīmēšanas seminārs - praktikums

Kopā zīmētas gleznas lielākais ieguvums - seminārā pavadītā laika nozīmīgums - šeit un tagad esot kopā, plecu pie pleca, kopā domājot, apspriežot. Atklājot otram savas sirds domas un vēlmes krāsās un otas triepienā. Brīdis, kad esam garīgi tuvu viens otram, jo kopēji gleznojam vienu gleznu, t.i.- praktiski savas attiecības, kopējo dzīvi, vēlmes, ilgas un nākotnes sapņus. Sakārtojam sevi un ieskatāmies dziļāk otra sirdī un iegūstam jaunas atziņas par sev tuvo cilvēku. Šis ir tas mirklis, kas vieno ciešāk, liek saskatīt kopējos mērķus, kļūdas, un rast garīgu spēku šķēršļu pārvarēšanai  pašam savās attieksmēs un otra izpratnē. Prieku par kopā izdzīvoto laiku RADOT, dos glezna , uz kuru vēlāk paskatoties ikdienas steigā, sajutīsiet MĪLESTĪBAS BRĪNUMAINO SPĒKU!

Priekšzināšanas kursa apmeklētājiem nav nepieciešamas, jābūt vienīgi vēlmei radoši izpausties un smelties jaunas, pozitīvas emocijas no mākslas radīšanas prieka!

 

Nodarbības notiks: 1. grupa 14. februārī plkst. 18-00 (5 akad.stundas).

2. grupa 17. februārī plkst. 10-00 (5 akad.stundas).

Maksa par semināru praktikumu pārim – EUR 40,00.

!!! Nodarbības cenā ir iekļauti visi nepieciešamie materiāli gleznošanai - audekls, otas, krāsas.

 

DALĪBNIEKU SKAITS IR IEROBEŽOTS.

 

 

Semināra-praktikuma vadītāja Gunta Krastiņa ir profesionāla māksliniece, mākslas maģistre, strādā Liepājas Universitātē par gleznošanas pasniedzēju, vada mākslas studiju Rucavā un ir mākslas biedrības ‘’Impasto’’ valdes priekšsēdētāja.

 

Pieteikties LiepU Mūžizglītības nodaļā pie projektu koordinatores Viktorija Ņikitinas, Lielā iela 14, 4. stāvs, 428. kab. Tālr. 63429249, e-pasts viktorija.nikitina@liepu.lv vai, aizpildot pieteikšanās anketu (skatīt ŠEIT)