Mūžiglītība

Atpakaļ
04.10.2016

LiepU Mūžizglītības nodaļa atsāk lekciju ciklu "Mazā akadēmija"

13. oktobrī, plkst. 17:00 – 18:30 Liepājas Universitātē, Lielajā ielā 14, 303. telpā notiks Mazās akadēmijas jaunās sezonas pirmā lekcija "Bērnu emocionālās audzināšanas kopsakarības ar pusaudžu vecumposma īpatnībām”. Lekciju vadīs LiepU lektore, sertificēta praktiskā psiholoģe Ērika Gintere.


Pārejot no bērnības uz agrīnās jaunības vecumposmu vai arī, "agrajiem tīņa gadiem", dažkārt veidojas uzvedības opozīcija kā ģimenē, tā ārpus tās, kas saistīta ar pubertāti un bērnu sociālo attīstību. Lai veidotos stabilāka izpratne komunikācijā ar pusaudzi, mazinot konfliktējošās situācijas, ir būtiski nostiprināt zināšanas bērnu emocionālajā piesaistē, saskarsmē, disciplinēšanā un problēmu risināšanā.


Šī Mazās akadēmijas nodarbība būs ievadlekcija 22. oktobra kursiem, kuros interesentiem būs iespēja šo tēmu apgūt padziļinātā veidā.


Katru studiju gadu LiepU Mūžizglītības nodaļa lekciju cikla „Mazā akadēmija” ietvaros ikvienam piedāvā papildināt zināšanas tematiski dažādās lekcijās, kuras ir bez maksas. Katrai lekcijai lūgums iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 63429249 vai rakstot uz e-pastu: liga.apenite@liepu.lv


Par Mazās akadēmijas lekciju apmeklējumu apliecinoši dokumenti netiek izsniegti.


Informāciju par kursiem "Bērnu emocionālās audzināšanas kopsakarības ar pusaudžu vecumposma īpatnībām" skat. ŠEIT.