Projekti

Atpakaļ
Anita Jansone, 19.02.2024

Projekta DAoL pārstāves piedalās izzinošā pasākumā

Liepājas Universitātes projekta DAoL pārstāves Anita Jansone, Gunta Dejus un Rita Bergmane piedalījās Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera Kurzemes Biznesa kluba organizētajā pasākumā “Digitālās transformācijas progress un iespējas uzņēmumiem”, kas pulcēja vairāk kā 70 dažādu nozaru uzņēmējus, digitālo tehnoloģiju ekspertus un citus interesentus.

Pasākuma laikā dalībnieki tika iepazīstināti ar ES un valsts atbalsta programmu piedāvāto atbalstu uzņēmumu digitālajai transformācijai, īpaši aicinot izmantot Latvijas Digitālais Latvijas Digitālais akselerators / EDIC Latvija piedāvātos pakalpojumus, lai attīstītu digitālās inovācijas un ar tiem saistītus jaunus digitālos produktus.

Ar savu pieredzi ceļā uz digitālo produktu dalījās ” SIA “FanApps” valdes loceklis Anrijs Brencāns, kurš uzsvēra arī Liepājas Universitātes pētnieku atbalstu produkta izstrādē. Priecājamies būt noderīgi un spēt palīdzēt!

Līdzfinansēts no Eiropas Savienības projekta "Latvijas Digitālais akselerators" DAoL, ID Nr. 101083718 un Eiropas Savienības Atjaunošanas un noturības mehānisma ID Nr. 2.2.1.1.i.0/1/23/I/CFLA/002. Eiropas Savienība neatbild par materiāla saturu.