Projekti

Atpakaļ
Lāsma Ulmane-Ozoliņa, 29.09.2023

Projekts SAM 8.2.1.0/18/A/010 noslēdzies

 

2023. gada septembrī noslēdzies Eiropas Sociālā Fonda projekts “Studiju programmu fragmentācijas samazināšana un resursu koplietošanas stiprināšana LiepU”, kura mērķis bija samazināt studiju programmu fragmentāciju un stiprināt resursu koplietošanu, izveidojot konceptuāli jaunas kvalitātes studiju programmas.

Projekta gaitā Liepājas Universitāte ir slēgusi 11studiju programmas. Izstrādātas trīs jaunas studiju programmas: divas profesionālā bakalaura līmeņa – “Vides inovāciju tehnoloģijas” studiju programma un “Viedās tehnoloģijas un mehatronika” studiju programma sadarbībā ar Ventspils Augstskolu, un viena doktoru studiju programma “Mediju māksla un radošās tehnoloģijas” sadarbībā ar Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola "RISEBA” (Mediju māksla un radošās tehnoloģijas).

21.septembrī notika noslēguma seminārs, kurā dalībnieki varēja iepazīties ar jaunajām programmām, izvērtēt aprobācijas rezultātus un diskutēt par studiju programmu ilgtspēju un pilnveidi.

Liepājas Universitātei pieejamais projekta finansējums bija 300 000 euro, no kuriem ESF finansējums – 255 000 euro un valsts budžeta līdzfinansējums – 45 000 euro.