Projekti

Atpakaļ
Anita Jansone, 31.05.2023

LiepU profesore Anita Jansone 18.maijā piedalījās vebinārā “Digitālo prasmju apmācību iespējas”

Liepājas Universitātes profesore Anita Jansone, projekta “Latvijas Digitālā akselerators (DAoL)” ietvaros,  18.maijā piedalījās vebinārā “Digitālo prasmju apmācību iespējas” , kurā prezentēja apmācību iespējas Latvijas uzņēmumiem, lai veicinātu digitālo transformāciju un inovācijas, un uzlabotu  konkurētspēju un sabiedrisko pakalpojumu kvalitāti, izmantojot jaunus digitālos risinājumus.


LDA EDIC 2. vebināru "Digitālo prasmju apmācību iespējas" skatīt ŠEIT
Visus digitālo prasmju apmācību iespēju vebinārus skaties ŠEIT:
 

Savukārt, 31.maijā Konferencē “Investīcijas nākotnes talantos” Liepājas Universitātes Senāta priekšsēdētājs, Profesionālās bakalaura studiju programmas “Viedās tehnoloģijas un mehatronika” direktors Uldis Žaimis uzstājās ar tēmu “Liepājas Universitāte inženierzinātņu speciālistu sagatavošanas izaicinājumu priekšā”. Konferences mērķis ir noskaidrot Kurzemes, jo īpaši Liepājas uzņēmēju attīstības plānus un potenciālās darba tirgus tendences, tādējādi sniedzot iespēju izglītības iestādēm savlaicīgi gatavot atbilstošas studiju programmas jauno profesionāļu zināšanu pilnveidei. Tāpat tiks iztirzātas strauji augošās tehnoloģiskās un digitālās iespējas, kā arī diskutēts par nākotnes darba tirgum būtiskām prasmēm.


Konferenci organizē biedrība “Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris” sadarbībā ar Kurzemes plānošanas reģionu, Liepājas valstspilsētas pašvaldību un partneriem projekta “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Kurzemes plānošanas reģionā” ietvaros. Projektu līdzfinansē Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta 2014. - 2021. gada perioda programma “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība”, Liepājas valstpilsētas pašvaldība un Eiropas Savienības projekts "Latvijas Digitālais akselerators", DAoL, ID Nr. 101083718 no Eiropas Savienības līdzekļiem un Id. Nr. 2.2.1.1.i.0/1/23/I/CFLA/002 no Atveseļošanās fonda līdzekļiem.


Vairāk par konferenci lasīt ŠEIT:

Vairāk par EDIC projektu, tā sniegtajiem pakalpojumiem un iespējām, kā arī pieteikšanos atbalstam variet uzzināt: https://www.digitallatvia.lv/.

Līdzfinansēts no Eiropas Savienības projekta "Latvijas Digitālais akselerators" DAoL, ID Nr. 101083718 un Eiropas Savienības Atjaunošanas un noturības mehānisma ID Nr. 2.2.1.1.i.0/1/23/I/CFLA/002.
Eiropas Savienība neatbild par vietnes saturu.