Projekti

Atpakaļ
Jana Grava, 24.07.2023

Erasmus+ Programme KA2 strategic partnership project “BEYOND THE LIMITS: DEVELOPING ENTREPRENEURSHIP VIA CREATIVITY IN SCHOOLS” (Project Number: 2020-1-TR01-KA203-093989)

        

TRANSNATIONAL PROJECT MEETING REPORT

 “Beyond the Limits: Developing Entrepreneurship via Creativity in Schools” (GRANT_NUMBER: 2020-1-TR01-KA203-093989)

No 3. līdz 5. jūlijam Koimbras Universitātē (University of Coimbra) Psiholoģijas un Izglītības fakultātē, Portugālē notika Erasmus+ Programmas KA2 stratēģiskās partnerības projekta “BEYOND THE LIMITS: DEVELOPING ENTREPRENEURSHIP VIA CREATIVITY IN SCHOOLS” (Project Number: 2020-1-TR01-KA203-093989) sanāksme.

 

Projekta sanāksmē tika izvērtēti plānotie un sasniegtie rezultāti un diskutēts par turpmākajām projekta darbībām. Projekta izstrādes laikā realizētas divas intensīvās mācību programmas (Sakarijas Universitāte un Liepājas Universitātē), izstrādāti tiešsaistes video mācību materiāli, kopīgi uzrakstīta e- grāmata par uzņēmējdarbību un radošumu. Vēl noris e-grāmatas publicēšanas process. Sanāksmē tika apspriests jautājums par izstrādātās mācību/ studiju programmas skolām un augstskolām ilgumu, kā arī diskutēts par katras projekta partneraugstkolas veiktās indivīdu uzņēmējspējas un radošuma vajadzību analīzes rezultātiem. Šie analīzes rezultāti tika prezentēti un izplatīti ICLEL 2023 konferencē.

Prof. O. Titreks vadīja kopīgu projekta ziņojuma izstrādi, kas vē tiks papildināta ar katras partneraugstskolas ziņojumiem un kā projekta noslēgumā ziņojums iesniegts Eiropas Komisijai.

Liepājas Universitāti projekta sanāksmē Koimbras Universitātē pārstāvēja Dr.paed. prof. L. Pavītola, Dr,paed. asoc.prof. J. Grava un Dr.paed. prof. I. Miķelsone.