Projekti

Atpakaļ
Gundega Tomele, 10.03.2023

Liepājas Universitātē seminārā pulcējas logopēdi

Šodien, 10. martā, Liepājas Universitātē notiek seminārs "Orofaciāli miofunkcionāli traucējumi", ko vada Pirmās Miofunkcionālās klīnikas audiologopēde, miofunkcionālā terapeite Evija Ekure.

Semināru organizē Liepājas pilsētas logopēdu metodiskā apvienība ar Liepājas Izglītības pārvaldes atbalstu, sadarbībā ar Iekļaujošās izglītības atbalsta nodaļas vadītāju Inesi Stepko un Liepājas Universitātes studiju programmas "Logopēdija" direktori Gundegu Tomeli.

Liepājas Universitātes studiju programmas “Logopēdija” direktore Gundega Tomele saka: “Liepājas un Dienvidkurzemes novada logopēdi, logopēdijas studenti papildina zināšanas par miofunkcionālajiem traucējumiem, to diagnostiku, kā arī novēršanas iespējām logopēda nodarbībās. Seminārs, kurā vienlaikus piedalās logopēdi, logopēdijas studenti un mācībspēki, Liepājas Universitātē notiek jau otro gadu, tādējādi stiprinot profesionāļu, darba devēju, profesionālo organizāciju un augstskolas sadarbību augstākās izglītības jomā, kas atbilst SAM projekta "Studiju programmu fragmentācijas samazināšana LiepU" (Nr.8.2.1.0/18/I/002) uzdevumu īstenošanai.”