Projekti

Atpakaļ
Inga Vasermane, 30.09.2022

Universitātes pētnieces starptautiskā konferencē Granadā

5/7-22 līdz 7/7-22 Anita Jansone, Kristīne Mackara apmeklēja ICLEL 22 (8 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON LIFELONG EDUCATION and LEADERSHIP FOR ALL), kas norisinājās Granadas Universitātē (Izglītības fakultātē), Granadā, Spānijā.

Pašas pētnieces par dalību saka:  “Prezentējām sava pētījuma daļu “Digital material typographic parameter formatting methodology” mutiskā ziņojumā un tam sekos arī publikācija, kā arī Liepājas Universitāti un Dabas un inženierzinātņu fakultāti. Piedalījāmies daudzās interesantās galveno runātāju prezentāciju sesijās no dažādām zinātņu jomām un sfērām ar virzienu par kreativitāti, radošumu un izglītības jomās, skolās un universitātēs vērsti gan studentu, gan pasniedzēju virzienā.”

Konferences un tīklošanās pasākumu rezultātā esam popularizējuši Liepājas Universitāti un Dabas un inženierzinātņu fakultāti, savu pētījumu un uzsākuši pārrunas par turpmāko sadarbību ar Granadas Universitāti.

Dalība konferencē bija iespējama ar projekta 1.1.1.5/18/I/018  “Pētniecības, inovāciju un starptautiskās sadarbības zinātnē veicināšana Liepājas Universitātē” finansiālu atbalstu.

#1.1.1.5