Projekti

Atpakaļ
Inga Vasermane, 03.06.2022

Universitātē notiek starptautiska konference “Inovācijas un kreativitāte”

Šajās dienās Liepājas Universitātē aizrit 6. Starptautiskā zinātniskā konference “Inovācijas un kreativitāte”, kuru organizē Dabas un inženierzinātņu fakultāte un Dabaszinātņu un inovatīvo tehnoloģiju institūts.

Konferences atklāšanā Dabas un inženierzinātņu fakultātes dekāne Anita Jansone sveica klātesošos: “Konferences būtība - kur matemātika, māksla un tehnoloģijas satiekas. Mēs uzklausām kolēģu pētījumus un priecājamies par sasniegumiem.”

Konferencē tika organizēta daļēji klātienē, daļēji attālināti un dalībnieku vidū astoņu valstu pārstāvji. Plenārsēdes vadītāja lektore Dace Kūma vēlēja dalībniekiem radošu atmosfēru, inovatīvas idejas un auglīgu darbu. Konferences darbs ritēja paralēli sešās sekcijās – matemātika, skaitļošanas tehnoloģiskie risinājumi, tehnoloģijas dažādās disciplīnās, materiāli, enerģija un eko zinātne, vides zinātnes, tehnoloģiskie risinājumi mākslā un dizainā. 

Dalība universitātes pētniekiem konferencē tika finansiāli atbalstīta ar projekta 1.1.1.5/18/I/018  “Pētniecības, inovāciju un starptautiskās sadarbības zinātnē veicināšana Liepājas Universitātē” finansiālu atbalstu.

#1.1.1.5