Projekti

Atpakaļ
Lāsma Ulmane-Ozoliņa, 22.03.2022

ProuD projekta partneru tikšanās Porto

Porto Politehniskā institūta Izglītības fakultātē (Portugāle) 10. un 11. martā notika ProuD to Teach All projekta (ProuD to Teach All: Professional Development Strengthening Competencies To Teach All Learners in an Inclusive Learning Environment Nr 2020-1-BE02-KA201-074764) partneru tikšanās. Projektā iesaistīti partneri no 5 valstīm – Beļģijas, Nīderlandes, Portugāles, Lielbritānijas un Latvijas. Liepājas Universitāti projektā pārstāv Izglītības zinātņu institūta direktore prof. Dina Bethere un pētniece Lāsma Ulmane-Ozoliņa.

Tikšanās laikā partneri pārrunāja projekta gaitu, iekļaujošajā izglītībā iesaistīto skolotāju un skolotāju-treneru kopienu ciešāku sadarbību, kā arī skolotāju - treneru tikšanos jūnijā, kura notiks Liepājā. No Liepājas projektā iesaistītas arī divas skolas - Liepājas Līvupes pamatskola - attīstības centrs un Oskara Kalpaka Liepājas 15. vidusskola.

Šī bija pirmā projekta partneru tikšanās klātienē, bet sešpadsmitā pēc kārtas. Tikšanās bija nozīmīga, jo veicinās straujāku un mērķtiecīgāku projekta rezultātu izstrādi.