Projekti

Atpakaļ
Kitija Pāvulīte, 18.01.2022

KInGS 5.cikla noslēguma pasākums

 

Trešdien, 26. janvārī plkst. 9.30 tiešsaistē norisināsies projekta “Kurzemes Inovāciju granti studentiem” 5. cikla noslēguma pasākums – ideju aizstāvēšana un uzvarētāju noskaidrošana.

Pasākums būs publiski pieejams ikvienam interesentam un tajā tiks atspoguļots studentu komandu paveiktais darbs savu ideju realizēšanai. Lai gan cikls ir noslēdzies, šis pasākums būs svarīgs gan studentiem, gan žūrijai, jo jauniešu idejas bijušas īpaši interesantas un daudzveidīgas. Kopā savu paveikto prezentēs 21 komanda no Ventspils un Liepājas. Labākās komandas dalību projektā noslēgs ar naudas balvām.

Lai pievienotos tiešsaistei, seko linkam uz Zoom platformu: https://us02web.zoom.us/j/86776846109

Pieslēdzies pasākumam 26.janvārī un uzzini, kura komanda ir labākā!

Projektu realizē Ventspils Augstskola sadarbībā ar Liepājas Universitāti, Ventspils Augsto tehnoloģiju parku, Kurzemes Biznesa inkubatoru un Ventspils Augstskolas Attīstības fondu. Tā mērķis ir veicināt, lai jaunieši pēc iespējas agrāk apzina savas spējas un prasmes iesaistīties reālas dzīves problēmu risināšanā, radot jaunas inovācijas.

Kopējās projekta attiecināmās izmaksas ir 3 318 318.00 EUR, kur 75% no projekta finansējuma nodrošina Eiropas Reģionālās attīstības fonds.