Projekti

Atpakaļ
26.09.2019

Konferencē Barselonā runā par nākotnes iespējām studijās

Liepājas Universitātes studiju prorektore Māra Zeltiņa un Kvalitātes vadības sistēmas vadītāja Daiga Ercuma ir atgriezušās no 4. Inovāciju konferences “Learning Spaces”, kas 19. un 20. septembrī notika Barselonā (Spānija).
Konferencē piedalījās vairāk nekā 150 dalībnieku no vadošajām pasaules augstskolām, Latviju šajā pasākumā pārstāvēja Liepājas Universitātes delegācija. Konferences dalībnieku uzmanības lokā bija  jautājumi par tehnoloģiju un studiju vides ietekmi uz studiju procesu.
Kvalitātes vadības sistēmas vadītāja Daiga Ercuma skaidro: “Lielāko iespaidu uz mani atstāja lektori, kuri runāja par attālinātas mācīšanās iespējām un to lomu studiju procesā, par jauno tehnoloģiju ienākšanu, piemēram, mums tika demonstrēts, kā saprogrammētu lekciju sarakstu ir viegli atrast savā telefonā. Konferences sarunās piedalījās arī arhitekti, runājot par vides ietekmi uz mācīšanās procesu. Daudzas no minētajām lietām ir nākotnes jautājums, bet mums šobrīd aktuāli būtu domāt par digitāliem mācību materiāliem un Moodle sistēmas pilnveidošanu.”
Liepājas Universitātes delegācija apmeklēja 4. Inovāciju konferenci “Learning Spaces”, pateicoties projekta SAM 8.2.3. piedāvātājām iespējām.