8.2.1.0/18/A/010 Studiju programmu fragmentācijas samazināšana un resursu koplietošanas stiprināšana LiepU

Progresa ziņojums par 2022. gada 3. ceturksni

Oktobrī sāksies ESF projekta “Studiju programmu fragmentācijas samazināšana un resursu koplietošanas stiprināšana LiepU” noslēdzošais gads.

Projekta ietvaros ir izstrādāta profesionālā bakalaura līmeņa studiju programma "Vides inovāciju tehnoloģijas", kas arī iekļauta akreditētā studiju virzienā “Vides aizsardzība”.

Ir uzsākts akreditācijas process diviem studiju virzieniem – “Māksla” un “Informācijas tehnoloģijas, datortehnika, elektronika, telekomunikācijas, datorvadība un datorzinātne”, kuros iekļautas divas citas, projektā izstrādātas studiju programmas. Profesionālā bakalaura līmeņa studiju programma "Viedās tehnoloģijas un mehatronika" izstrādāta sadarbībā ar Ventspils Augstskolu, un tā iekļauta virzienā “Informācijas tehnoloģijas, datortehnika, elektronika, telekomunikācijas, datorvadība un datorzinātne”. Programma tiek piedāvāta latviešu un angļu valodā. Programmā jau studijas uzsākuši studenti un notiek programmas aprobācija.

Doktora studiju programma "Mediju māksla un radošās tehnoloģijas", kura izstrādāta sadarbībā ar Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolu "RISEBA”, iekļauta virzienā “Māksla”. Doktora programma doktorantiem tiek piedāvāta angļu valodā.

Sagatavots 26.09.2022.