Nav noteikts

Atpakaļ
27.05.2016

Biznesa rītā par motivējošu vadību

Kurzemes Biznesa inkubators š.g. 3. jūnijā ielūdz uz kārtējo Biznesa rītu par aktuālu tematu - motivējošu vadību. Biznesa rīts norisināsies LSEZ “Lauma Fabrics” SIA, Ziemeļu ielā 19,  ar ieeju no galvenās ofisa ēkas puses.


Sākot ar jūniju, par regulāru Biznesa rītu atbalstītāju kļūst Liepājas speciālā ekonomiskā zona, ar kuru jau iepriekš kopīgi realizēti atsevišķi Biznesa rīti.


Uzsākot sadarbību ar Liepājas speciālās ekonomiskās zonas pārvaldi (LSEZ), par jūnija Biznesa rīta norises vietu izvēlēta LSEZ “Lauma Fabrics” SIA, kur Biznesa rīta ievadā LSEZ pārstāvis pastāstīs par speciālās ekonomikas zonas līdzšinējo darbību un aktualitātēm.


Biznesa rīta turpinājumā savā pieredzē par motivējošu vadību dalīsies personāla attīstības uzņēmuma SIA “Outdoor Latvia” mācību vadītājs Aldis Zauls.


Motivēts darbinieks, kurš uzņēmumā darbojas ar prieku un augstu atbildības sajūtu, ir lielākā uzņēmuma vērtība, tomēr nereti sastopama parādība ir demotivēti un uz izdegšanas robežas esoši darbinieki. Par to, kā no šādām situācijām izvairīties, kā likt darbniekam justies novertētam un atraisītam pastāstīs mācību vadītājs, kurš savā līdzšinējā karjerā piedalījies vairāk kā 800 treniņu, mācību un programmu plānošanā un vadīšanā.


Savukārt, pasākuma noslēgumā Biznesa rīta apmeklētājiem būs iespēja doties ekskursijā pa LSEZ „Lauma Fabrics” SIA ražotni, vienu no desmit lielākajām ražotnēm pasaulē un lielāko ražotni Baltijas valstīs. Uzņēmuma pāstāvis ekskursijas dalībniekiem pastāstīs par ražotnes vēsturi, uzņēmuma darbību un  nākotnes plāniem.


Biznesa rīts notiks 3. jūnijā, plkst. 11:00 LSEZ Lauma Fabrics” SIA, Liepājā, Ziemeļu ielā 19, ar ieeju no galvenās ofisa ēkas puses. Dalība seminārā: bezmaksas! Reģistrēšanās dalībai Biznesa rītā līdz š.g. 2. jūnijam, sūtot pieteikumu uz e-pastu: info@kbi.lv.Vietu skaits ierobežots!


Biznesa rīti Liepājā tiek organizēti reizi ceturksnī par uzņēmējiem aktuālām tēmām. Nākamais biznesa rīts paredzēts septembrī. Šo Biznesa rītu organizē Kurzemes Biznesa inkubators sadarbībā ar SEB banku, Liepājas speciālo ekonomisko zonu, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru un Liepājas pilsētas domi.

 

Informāciju sagatavoja:

Intars Zēns

Projektu vadītājs

Tālr. 634 29 747; mob. 260 46 749

E-pasts: intars@kbi.lv

www.kbi.lv