Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 23.03.2015 00:00

Sākas studentu zinātniskā konference

24. martā visas dienas garumā Liepājas Universitātē notiks Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes ikgadējā studentu zinātniskā konference, kurā bakalaura un maģistra studiju programmu absolventi iepazīstinās ar savu studiju noslēguma darbu iecerēm, kā arī ar studiju kursos izstrādātajiem pētījumiem vai radošajām izpausmēm.

Fakultātes dekāne Zanda Gūtmane: „Zinātnes un radošuma dienas Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātē ir studiju gada centrālais notikums. Konference potenciālos absolventus mobilizē bakalaura vai maģistra darba izstrādei, ļauj attīstīt darba prezentēšanas prasmes, attīsta diskusiju kultūru. Šīs nedēļas pasākumos fakultātes studenti labāk iepazīst viens otru un var izpaust savus dažādos radošos talantus un prasmes - muzicēšanu, aktiermeistarību, radošo rakstīšanu.”

Konferences apmeklējums var būt labs veids, kā iepazīt valodu, kultūras un mākslas studiju būtību. Pasākumi notiek gan Liepājas Universitātes galvenajā ēkā, Lielā ielā 14, un Kūrmājas prospektā 13 (vairāk www.liepu.lv).


PROGRAMMA