Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 28.08.2015 00:00

Studentu padome aicina apmeklēt „Pirmkursnieku nedēļas” pasākumus

Pirmajā studiju nedēļā, no 1. līdz 4. septembrim, Liepājas Universitātes Studentu padome (LiepU SP) arī šogad rīko „Pirmkursnieku nedēļu”, lai palīdzētu jaunajiem studentiem iepazīties ar LiepU un iejusties tās vidē.


Pasākumi sāksies otrdien, 1. septembrī, ar informatīvo lekciju „Ar ko universitāte atšķiras no vidusskolas” LiepU aktu zālē 12:30 un pēc tam – ekskursiju pa LiepU 13:00, kur jaunajiem studentiem tiks ierādīts, kā atrast īstās telpas un īstos cilvēkus, kad rodas tāda nepieciešamība.


Trešdien, 2. septembrī, visi aicināti uz pasākumu „Atā, mammu!” klubā EGO 22:00, kur brīvā gaisotnē jaunie studenti varēs iepazīties ar studiju biedriem, bet esošie studenti – atkal satikties pēc brīvlaika. Klubā apmeklētājus iepriecinās īpaši viesi – jau ievērojamu popularitāti guvusī grupa Olas. Gaidāmas arī dažādas spēles, atrakcijas un citi pārsteigumi. Ieeja tajā ir bez maksas.


Būs iespējams iepazīt arī Liepājas centru ekskursijā „Izgaršo Liepāju!” ceturtdien, 3. septembrī, kuru vadīs studiju programmas „Tūrisma vadība un rekreācija” 4. kursa studente. Arī ekskursijā studentus gaidīs pārsteigumi, par kuriem gan varēs uzzināt tikai ierodoties un palūkojot pašiem. Pulcēšanās uz ekskursija būs pie LiepU galvenās ēkas Lielajā ielā 14 plkst. 16:00. Ekskursija plānota aptuveni divas stundas, un pēc tam studenti aicināti uz kopīgu pasēdēšanu pie LiepU zālājā, lai aprunātos un dalītos iespaidos.


Nedēļas pasākumi noslēgsies piektdien, 4. septembrī, ar pirmo SP sēdi, uz kuru aicināti ierasties visi jaunie interesenti, lai pievienotos SPiešu pulciņam. Studenti tiks iepazīstināti ar to, kas tad īsti ir Studentu padome un kāda ir tās loma universitātē. Sēde notiks SP mājās – 125. telpā plkst. 15:30. Arī pēc tam plānota neformāla pasēdēšana, lai iepazītos vēl tuvāk.


Video programma pieejama ŠEIT.


Plašāka informācija par „Pirmkursnieku nedēļu” pie SP Kultūras virziena vadītājas Oļesjas Kordejonokas – tel. 28 291 599, e-pasts: olesjakordejonoka@gmail.com.




 

Informāciju sagatavoja:

Baiba Elste,

LiepU SP Sabiedrisko attiecību virziena vadītāja

tālr. 26203986

e-pasts: baiba.elste@inbox.lv