Jaunumi:

Atpakaļ
-, 04.03.2015 00:00

LiepU aicina pieteikties semināra-praktikuma ciklam par psiholoģisko veselību

No š.g. 11. aprīļa līdz 16. maijam Liepājas Universitātes (LiepU) Mūžizglītības nodaļa organizē semināra-praktikuma ciklu „Psiholoģiskā veselība jeb Laimes un veiksmes formula”. Dalībniekiem būs iespēja papildināt zināšanas par psiholoģisko veselību, pašpalīdzības un relaksācijas paņēmieniem, teorētiski un praktiski iepazīt psiholoģiskos un psihoterapeitiskos palīdzības veidus un paņēmienus. Pieteikšanās līdz 2. aprīlim.


Semināra – praktikuma ciklā ir sabalansētas 21.gs. cilvēkam nepieciešamās teorētiskās un praktiskās zināšanas. Seminārs veltīts pozitīvajai domāšanai un izveidots interesentiem, kuri vēlas būt atbildīgi par savu dzīvi un iemācīties efektīvi tikt galā ar dzīves un personīgajām grūtībām, būt laimīgi. Īpaša uzmanība tiks pievērsta praktisko metožu un paņēmienu apguvei, tāpēc cikls sastāv no 1 semināra un 4 praktikumiem, kurus ir iespēja apmeklēt atsevišķi. Praktikumos tiks aplūkoti 4 terapiju veidi, kas palīdzēs gan iepazīt un izprast sevi, gan uzlabot saskarsmi ar bērniem. Nodarbības norisināsies 5 sestdienās (11., 18., 25. aprīlī un 9., 16. maijā).


11. aprīlī notiks seminārs „Personības psiholoģiskās veselības un pozitīvās domāšanas nozīme ikdienā dzīves kvalitātes pilnveidē”, kuru vadīs LiepU docente, psiholoģijas zinātņu doktore Irina Strazdiņa, bet 18. aprīlī ikviens aicināts apmeklēt praktikumu „Krāsu un mākslas dziedinošā iedarbība”, kuru vadīs sertificēta tranpersonālā psihoterapeite EUROTAS Liene Vēsmiņa. Praktikuma vadītāja ir specializējusies mākslas un ķermeņterapijā, kā arī aromterapijā. Aprīļa pēdējā sestdienā, 25. aprīlī, interesenti varēs apmeklēt praktikuma nodarbību „Smilšu spēles terapijas metode”, to vadīs radošā psiholoģijas centra „Ģimene” speciāliste Guna Krēgere – Medne. Praktikuma vadītāja kopš 2007. gada konsultē bērnus un pieaugušos ar smilšu spēļu terapijas metodi un ir ieguvusi maģistra grādu sociālā darbā un ir sertificēta supervizore sociālā darbā.


Savukārt 9. maijā notiks praktikums „Teraspēle (The Theraplay), tās elementi un izmantošana darbā ar bērniem un ģimenēm”, praktikumu vadīs radošā psiholoģijas centra „Ģimene” psiholoģe, konsultante Sarmīte Štāle, kura kopš 2002. gada ir skolas un ģimenes psiholoģe. 16. maijā sertificēta tranpersonālā psihoterapeite EUROTAS Liene Vēsmiņa vadīs pēdējo praktikumu – „Dejas, kustības un ķermeņa vingrinājumi pašsajūtas un attiecību uzlabošanai ikdienā”.


Piesakoties uz visām dienām, dalības maksa - 70 EUR, bet, piesakoties uz vienu vai vairākām nodarbībām, dalības maksa - 15 EUR par vienu dienu.


Semināra - praktikuma cikla noslēgumā dalībnieki saņems apliecības.


Lūgums pieteikties līdz š.g. 2. aprīlim, zvanot pa tālruni  63425477 (Līga Apenīte) vai, rakstot uz e-pastu: liga.apenite@liepu.lv.

Foto: http://todahelohim.com/