Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 30.09.2014 00:00

Šauļos tiek atklāta Dizaina studentu darbu izstāde

Šodien, 30. septembrī, Šauļos tiek atklāta Liepājas Universitātes Dizaina studiju programmas studentu darbu izstāde "Sports un Telpa".

Izstādes atklāšana ir paredzēta šodien pulksten 16.00, un tajā piedalīsies Dizaina programmas bakalaura studiju studenti, kā arī Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes prodekāne Inta Klāsone, profesors Aldis Kļaviņš un lektors Andris Millers. Fotomākslas programmas studenti ir devušies līdzi, lai dokumentētu notiekošo.

Daļa no izstādes ar nosaukumu „Sports” šovasar bija skatāma Jauniešu mājā. Tagad klāt ir nākusi sadaļa „Telpa”, kas sevī ietver jēdzienu „dzīves telpa”.

Inta Klāsone šādu izstādes atklāšanu kaimiņvalsts universitātē uzskata par ļoti bagātinošu: „Mums ar Šauļu Universitāti ir ilgstoša sadarbība, radniecīgas studiju programmas, un izstāde mums ir kā pieredzes apmaiņa. Šāda starptautiska izstāde notiek pirmo reizi, ja ņem vērā, ka dizaina studijas kā tādas ir salīdzinoši jauna programma Liepājas Universitātē. Studentu darbos mani iepriecina fantāzijas lidojuma un reālā skatījuma sintēze. Tas ir skaisti!”

Pēc atgriešanās no Šauļiem studentu darbu izstāde „Sports un Telpa”, visticamāk, būs aplūkojama arī Liepājas Universitātes telpās.