Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 02.09.2014 00:00

Notiek papilduzņemšana jaunajā studiju programmā - ir brīvas budžeta vietas

Līdz 5. septembrim Liepājas Universitātē (LiepU) notiks papilduzņemšana profesionālā bakalaura studiju programmā „Matemātika, fizika un datorzinātnes”, studiju virzienā „Fizika, materiālzinātne, matemātika un statistika”. Studētgribētājiem tiek piedāvātas budžeta vietas.


Absolvējot studiju programmu, tiek iegūts profesionālais bakalaura grāds matemātikā vai fizikā, kā arī skolotāja kvalifikācija – matemātikas vai fizikas, kā arī informātikas un programmēšanas skolotājs.


Starpdisciplinārā studiju programma paredz profesionālu bakalaura grāda iegūšanu vai nu matemātikā vai fizikā un skolotāja kvalifikācijas iegūšanu. Tas nozīmē, ka pēc bakalaura grāda iegūšanas absolventiem būs iespēja turpināt izglītību maģistrantūrā izvēlētajā zinātņu nozarē: matemātikā, fizikā, datorzinātnēs vai izglītības jomā.


LiepU Dabas un inženierzinātņu fakultātē izstrādāto studiju programmu Izglītības un zinātnes ministrija licencēja pagājušajā nedēļā.


Pieteikšanās studijām notiek līdz 5. septembrim Lielajā ielā 14, 130. telpā. Darba laiks: otrdien, trešdien, ceturtdien plkst. 9.00 – 16.00, piektdien plkst. 9.00 – 14.00.


Plašāka informācija – LiepU Uzņemšanas komisijas sekretāre, Ilze Magazeina, tālr.63422505, 26190339, e-pasts: ilze.magazeina@liepu.lv,  Liepājas Universitātes mājas lapā: www.liepu.lv .