Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 06.06.2014 00:00

Mākslinieki aicināti pieteikties mākslas simpozijam – plenēram

Mākslinieki, mākslas pedagogi un studenti līdz 15. jūlijam aicināti pieteikties 9. starptautiskajam mākslas simpozijam – plenēram „Abstraktais un konkrētais vizuālās mākslas kompozīcijā”, kas notiks no 20. līdz 27. jūlijam Liepājas Universitātē (LiepU), Kuršu ielā 20.


Simpoziju – plenēru ikgadēji organizē LiepU Humanitāro un mākslas zinātņu fakultāte (HMZF). Tēma katru gadu tiek mainīta, šogad tā ir „Ekspromts”.


Nedēļas garumā simpozija dalībnieki strādās darbnīcās, diskutēs par mākslas izglītības aktualitātēm, dalīsies pieredzē, kā arī pirmajā ierašanās dienā iekārtoto savu darbu izstādi papildinās ar simpozija laikā radītiem mākslas darbiem dažādās mākslas jomās.


Šogad simpozija organizatori piedāvā jaunumu – iespēju dalībniekiem pieteikties un vadīt savu tematisko radošo meistardarbnīcu. Dalībniekiem tā ir iespēja papildināt savu profesionālo pieredzi, kā arī iegūt jaunas idejas.


Interesenti savu dalību var pieteikt līdz 15. jūlijam pie HMZF sekretāres Solvitas Spirģes – Sēnes, tālr. 20369977, e-pasts: solvita.spirge@liepu.lv.


Pieteikums