Jaunumi:

Atpakaļ
Ērika Lauberga - Sleže, 30.05.2023 09:57

LiepU tiek pārstāvēta izglītības un tehnoloģiju izstādē Darmštatē

2023. gada 25. maijā Liepājas Universitātes Starptautisko attiecību daļas galvenā speciāliste starptautiskās sadarbības jautājumos Ērika Lauberga - Sleže piedalījās Liepājas pilsētas sadraudzības pilsētas Darmštates organizētajā izglītības un tehnoloģiju izstādē “HOBIT 2023”. Liepājas pilsēta un Darmštate šogad svin 30 sadraudzības gadus un par godu šim notikumam Darmštates pilsētas Dome ielūdza LiepU piedalīties šajā izstādē.

„HOBIT 2023” ir platforma, kurā piedalās Darmštates uzņēmumu, augstskolu, koledžu pārstāvji, kā arī studenti, kuri vēlās iegūt informāciju par studiju un prakses iespējām ne tikai Vācijā, bet arī citās valstīs. Tā ir lieliska iespēja iegūt jaunus kontaktus un nostiprināt attiecības ar jau esošiem partneriem.

Vizītes laikā notika arī vairākas tikšanās ar LiepU partneraugstskolas – Darmštates Tehniskās universitātes pārstāvjiem, kā arī LiepU pilna laika studentiem, kuri tur šobrīd pavada Erasmus+ apmaiņas studijas. Tāpat tika iepazīta Darmštates Lietišķo zinātņu universitāte, ar kuru nākotnē tiks slēgts jauns Erasmus+ līgums.