Jaunumi:

Atpakaļ
Ieva Maisiņa, 03.02.2023 17:10

LiepU vidusskolēna stipendiju saņem Mārtiņš Stebulis no Kuldīgas

Šodien, 3. februārī, Liepājas Universitātē tika parakstīts līgums par vidusskolēna stipendijas piešķiršanu. To šogad saņēma V. Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas 12 klases skolnieks Mārtiņš Stebulis, kurš izvēlējies nākotnes studijas Liepājas Universitātē Jauno mediju māksla un dizains vai Skolotājs, jo, viņaprāt, programmu saturs ir daudzpusīgs. Mārtiņš atzīst, ka izvēle būs grūta.

Mārtiņu uz līguma parakstīšanu pavadīja skolas direktora vietniece audzināšanas darbā Sangrita Upeniece un karjeras konsultante Guntra Krūkliņa. Skolas darbinieces lepojās ar Mārtiņu “Viņam interesē un padodas būtībā viss. Viņš ir apzinīgs un spēj izdarīt ļoti daudz.” Stipendiju komisija izvēlējās Mārtiņu, jo sekmes ir teicamas, skolnieks ir sabiedriski daudzveidīgi aktīvs. Komisija pateicās par ļoti labi noformētiem dokumentiem.

Liepājas Universitātes zinātnes prorektore Ieva Ozola, studiju prorektore Māra Zeltiņa un uzņemšanas sekretāre Madara Daudziņa-Šuktere sarunā ar skolas darbiniekiem un Mārtiņu pārrunāja studiju procesus Liepājas Universitātē, mācību pieredzi ar Skola 2030 un dažādas aktualitātes V. Plūdoņa Kuldīgas vidusskolā. Ieva Ozola min: “Kuldīgas vidusskola ir neliela, bet darbīga vidusskola.”

Vidusskolēna stipendiju 142.50 eiro apmērā Liepājas Universitāte piešķir sešus mēnešus otrajā semestrī.

Stipendija vidusskolēniem tiek piešķirta septīto gadu pēc kārtas.