Jaunumi:

Atpakaļ
Uldis Zupa, 14.07.2021 13:31

Par studiju procesu jaunajā akadēmiskajā gadā

Balstoties uz 2021. gada 6. jūlijā MK apstiprināto Latvijas COVID-19 stratēģiju 2021. gada rudenim, ir noteikts, ka jebkādas sabiedriskās aktivitātes, kas tiek īstenotas drošajā režīmā  (visi klātesošie ir vakcinēti (vai pārslimojuši Covid-19) ar atbilstošiem sertifikātiem), netiks pārtrauktas.

Lai nodrošinātu iespēju organizēt nepārtrauktas studijas klātienē drošā vidē saskaņā  ar IZM rekomendācijām, Liepājas Universitāte plāno organizēt klātienes studijas tiem studentiem, kuri varēs uzrādīt digitālo COVID-19 sertifikātu. Studentiem, kuri nebūs vakcinējušies, būs jāievēro valstī noteiktie ierobežojumi, kas studiju procesu padarīs sarežģītāku.

Ņemot vērā Eiropas Slimību profilakses un kontroles centra prognozes, epidemioloģiskā situācija šoruden tiek plānota ļoti nelabvēlīga un, saglabājoties zemam vakcinēto iedzīvotāju īpatsvaram, tā neapšaubāmi negatīvi ietekmēs arī studiju procesu Liepājas Universitātē.

Liepājas Universitāte aicina topošos un esošos studentus, rūpējoties par savu un līdzcilvēku drošību, kā arī sekmējot klātienes studiju procesu, vakcinēties pret COVID-19.