Jaunumi:

Atpakaļ
Dace Markus, 11.06.2021 11:28

Rektores aicinājums

Kolēģi un studenti!

Ļoti stingri aicinu izturēties atbildīgi pret līdzcilvēkiem, pret savu veselību un vakcinēties pret Covid19! Mūsu valstī nav noteikta obligāta augstākā izglītība, mums ir izvēles iespējas – vakcinēties vai cikliski testēties. Protams, 180 dienu režīms atbilstoši epidemiologu norādījumiem ir derīgs tiem, kuri ir izslimojuši.

Pieredze rāda, ka daudz efektīvākas ir klātienes studijas, kas dod labākos rezultātus, attālinātās studijas ir ārkārtas forma, kas var noderēt tikai kā papildlīdzeklis. No septembra studentiem būtiski palielināsies kontaktnodarbību iespējas klātienē, aicinu katru nekļūt par iemeslu, kādēļ visai grupai būtu jālieto sejas maskas un jāievēro 2 m distance!

Aicinu neradīt problēmas pedagoģiskajā un citās praksēs, Erasmus apmaiņas braucienos un citās vizītēs! Aicinu neveicināt problēmsituācijas arī darba sanāksmēs un ikdienas komunikācijā!

Pievēršu uzmanību tam, ka vienkāršākais veids, kā pārliecināt pārējos par savu atbildīgo rīcību, būs tuvākajā laikā pieejamais Zaļais sertifikāts, kas noderēs arī starptautisko sakaru īstenošanā. Ļoti ceru, ka visi ieklausāmies profesionālu mediķu norādījumos un sekmēsim drošas vides uzturēšanu Liepājas Universitātē!

Rektore Dace Markus