Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 18.03.2021 10:56

Absolventu stāsti: "Universitātes mācībspēku pieredze ļauj studentiem pilnveidoties"

Sintija Pīrāga-Ivanovska

Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes absolvente

Sintija ir PIKC Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas Izglītības metodiķe Mūzikas izglītības programmām, Vokālās studijas Liepājas TONIS vadītāja, šobrīd atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā, audzinot savu mazo, mīļo meitiņu.

"Jau vidusskolas laikā zināju, ka savu dzīvi saistīšu ar mūziku, pedagoģiju un organizatorisko darbu. Absolvējot Emila Melngaiļa mūzikas vidusskolu, manas pilsētas Liepājas Universitāte piedāvāja lielisku iespēju - apgūt mūzikas pedagogu profesiju (bakalaura grāds), papildināt zināšanas un praksi maģistrantūras studijās.

Augsti novērtēju, ka šajā Universitātē man bija iespēja studijas apvienot ar darbu mūzikas pedagogu profesijā, kas  nebija viegli, taču ļoti noderīgi, jo teorētiski iegūtās zināšanas uzreiz varēju pielietot praksē.

 Universitātes mācībspēki ir ļoti profesionāli un radoši,  viņu pieredze un darbs ļauj studentiem pilnveidoties. Arī es studējot esmu ieguvusi daudz noderīgas informācijas, kas veicinājusi manu karjeras attīstību. Ar prieku atceros studijas un visu, ko tās man sniedza. Uzskatu, ka mūzikas skolotāja profesija man paver ļoti daudz un dažādu iespēju. Šobrīd esmu iekrājusi pieredzi darbā ar bērniem un jauniešiem dažādos vecumposmos (no bērnudārza līdz pat vidusskolas vecumam), kā arī strādājusi gan interešu, gan profesionālajā izglītībā.

Vairāku gadu garumā man ir bijusi iespēja darīt darbu, ko mīlu.

"Dari, ko mīli un mīli, ko dari!". To arī novēlu Jums -  katram Liepājas Universitātes topošajam un esošajam studentam!

Lai izdodas! "