Jaunumi:

Atpakaļ
Ieva Lika, 01.03.2021 11:46

Hatha jogas nodarbības tiešsaistē


Aicinām uz brīnišķīgu iepazīšanās nodarbību ar jogas skolotāju Evu. Nodarbība veidota, balstoties uz Hathas Jogas elementu bāzes. Hatha jogas stils zināms arī kā viens no senākajiem jogas paveidiem, kur tiek balansēta labā un kreisā puse ķermenī, pielietojot dažādas asanas, jogas pozas. Kļūsim daudz spēcīgāki, uzlabosies līdzsvars un ķermeņa elastība! Jogas nodarbības beigās būs meditācijas, relaksācijas daļa, kur atslābināsim prātu, ķermeni, pielietojot dažādas tehnikas. Eva piebilst: ‘’Noteikti vēlos uzaicināt uz mūsu jogas sesiju arī cilvēkus, kuri nekad nav saskārušies ar jogu’’. Nodarbības tiešsaistē būs pielāgotas arī topošajām māmiņām.

Ikdienā Eva strādā divos dāņu fitnesa klubos par jogas pasniedzēju, Body Flow instruktori un senioru fitnesa treneri, aktīvi sastrādājoties ar  dāņu kolēģiem un nodarbību dalībniekiem. Evas pirmā izglītība ir vēstures un sociālo zinību skolotājs, bet Dānijā ieguvusi akadēmisko profesionālo  izglītību  kā loģistikas speciālists.

Katru gadu (no 2016. gada) jūnija Eva kopā ar Indiešu biedrību Dānijā organizē Internacionālo jogas dienu, kur arī pati ir viena no trim jogas pasniedzējiem.

Sekojot savai intuīcijai un sapnim, Evas sirdslieta vienmēr ir bijusi joga, tāpēc tika iegūta izglītība un  sertifikāti Hatha jogas, Pilates un Body  Flow jomā. Eva joprojām turpina pilnveidoties un attīstīties, mācīties, apmeklēt vebinārus, kursus, jo šīs ir jomas, kur zināšanas un prasmes jāpapildina katru brīdi.

Šobrīd Eva ir uzsākusi Yin (pasīvās) Yogas studijas, lai pavisam drīz iepazīstinātu arī liepājniekus ar šo brīnišķīgo jogas stilu.

Lektore: Eva Millere

Nodarbību laiki:

  • 06.03. 10:00-11:30
  • 10.03. 17:00-18:30
  • 13.03. 10:00-11:30
  • 17.03. 17:00-18:30

Maksa par nodarbību (1 nodarbība – 90 minūtes): 7,50 EUR.

Maksimālais dalībnieku skaits grupā – 10 cilvēki.

Kontaktpersona: Ieva Lika (e-pasts: ieva.lika@liepu.lv)