Jaunumi:

Atpakaļ
Ieva Lika, 14.01.2021 14:02

Izmanto iespēju papildināt zināšanas attālināti

Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļa piedāvā papildināt un iegūt jaunas zināšanas arī ierobežojumu laikā – attālināti.

26. janvārī organizējam tiešsaistes semināru esošajiem un topošajiem sporta treneriem un sporta skolotājiem “Dažādu vingrinājumu izmantošana treniņu procesā un to analīze”.

Lektors, fizioterapeits un VFS treneris Normunds Vārpa sniegs skaidrojumu, kā neapmaldīties vingrinājumu izvēlē un kas jāņem vērā vingrinājumu pielietošanā.

Janvāra beigās sāksim mācības programmā “Agrīnās attīstības izvērtēšana, izmantojot Minhenes funkcionālās attīstības diagnostikas metodi”.

Sīkāka informācija:
Tiešsaistes seminārs esošajiem un topošajiem sporta treneriem un sporta skolotājiem
Profesionālās pilnveides izglītības programma
LiepU MIN kursu pieteikuma anketa A programmai

Aicinām aizpildīt pieteikuma anketu un pieteikties arī citām programmām! Viss programmu piedāvājums atrodams sadaļā “Pakalpojumi”.

Arī pagājušajā gadā nodrošinājām iespēju mācīties attālināti – 21. novembrī noslēdzās pedagogu profesionālās pilnveides programma "Krievu valodas (kā svešvalodas) saturs un didaktika" (160 stundas), bet 28. novembrī noslēdzās pedagogu profesionālās pilnveides programma "Speciālā izglītība (izglītojamie ar mācīšanās traucējumiem un garīgās attīstības traucējumiem)" (72 stundas). Decembrī veiksmīgi noslēgušās programmas, kas organizētas attālināti/ daļēji attālināti – 5. decembrī noslēgusies programma "Pedagoģija" (72 stundas), bet 19. decembrī sertifikātus ieguva programmas "Pirmsskolas izglītības saturs un didaktika" (80 stundas) dalībnieki.

MIN vēl jaunām zināšanām pilnu un veiksmīgu 2021. gadu!