Jaunumi:

Atpakaļ
Gundars Čiževskis, 07.04.2020 08:11

Student, piesakies Biznesa modeļa restarta nedēļai

No 21. līdz 25. aprīlim Kurzemes Biznesa inkubatorā tiešsaistē notiks virtuālais maratons "Biznesa modeļa restarta nedēļa". Jebkuram studentam ir iespēja  pieteikties uz šo bezmaksas virtulālo pasākumu, kurā zinošu biznesa, mārketinga, tehnoloģiju un finanšu mentoru vadībā būs iespēja apgūt jaunas zināšanas un palīdzēt krīzē nonākušiem uzņēmumiem. Biznesa modeļa restarta nedēļu informatīvi atbalsta Liepājas Universitāte.

Aicinām piedalīties tos, kuri vēlas iegūt vērtīgas teorētiskas un praktiskas zināšanas, ļaujot transformēt jebkuru biznesu vai biznesa ideju visdažādākajās jomās – tehnoloģijas, mārketings, alternatīvi biznesa modeļi, finanses u.c. Tiešsaistē mentori dalīsies pieredzē un pastāstīs par veidiem, kā vairāki Latvijas uzņēmumi ar savu proaktīvo rīcību ne tikai pamanījušies pandēmijas laikā nopelnīt, bet arī palielināt apgrozījumu. Kopā ar līdzīgi domājošiem veidosim komandas, lai nedēļas laikā apgūtu un ieviestu alternatīvus biznesa modeļus.

Pasākuma mērķis ir radīt jaunus (jeb pielāgot) biznesa projektus, produktus, pakalpojumus, modeļus un procesus, sagatavojot tos līdz ieviešanas līmenim.

https://www.facebook.com/KBinkubators/photos/gm.221613042253199/2859917317390828/?type=3&theater

Pieteikšanās un vairāk informācijas: https://www.biznesarestarts.lv/