Jaunumi:

Atpakaļ
Renāte Vītiņa, 02.03.2020 09:16

Studenti aicināti pieteikt partiju LiepU SP vēlēšanām

Liepājas Universitātes Studentu padomes (LiepU SP) vēlēšanu komisija aicina studentus veidot partiju un iesniegt savu sarakstu līdz š.g. 18. martam 125. telpā, Lielajā ielā 14.

Partijas sarakstā jābūt ne mazāk kā 15 LiepU studējošajiem. Pieteikumā jānorāda katra studenta vārds, uzvārds, studiju programma un studenta apliecības numurs. Katrs izveidotās partijas kandidāts pieteikumā ar savu parakstu apliecina, ka piekrīt kandidēt LiepU SP partiju vēlēšanās. Papildus partijas sarakstam jāpievieno atbalstītāju saraksts ar 15 studējošajiem, kuri ar parakstu apliecina, ka atbalsta izveidoto partiju. Papildus informāciju par LiepU SP partiju vēlēšanām var izlasīt nolikumā „Nolikums par LiepU Studentu padomes vēlēšanām”.

LiepU SP partiju vēlēšanas notiks š.g. 1. aprīlī Liepājas Universitātes foajē, Lielajā ielā 14. Balsot varēs jebkurš LiepU students, uzrādot studenta apliecību.

22. Studentu padomes priekšsēdētāja Alīna Katrīna Kūtre aicina iesaistīties LiepU SP: “Studentu padome ir informācijas avots, kā arī vieta, ar kuras palīdzību Tu vari uzlabot universitāti un savus studiju gadus! Te ikviens var gūt pieredzi gandrīz visās dzīves jomās. Mēs esam atvērti visiem, tāpēc nebaidies! Nāc un veido savus studiju gadus pilnvērtīgākus un interesantākus!”

Liepājas Universitātes Studentu padome ir uz diviem gadiem vēlēta neatkarīga biedrība studējošo tiesību un interešu pārstāvībai Liepājas Universitātē, kas organizē dažādus izklaidējošus un izglītojošus pasākumus, kā arī sniedz sociālo atbalstu. Studentu padomes biedri un aktīvisti ir tie, kuri pārstāv studentu viedokli dažādās LiepU lēmējinstitūcijās, kā Senāts, Bibliotēkas padome, Saimniecības padome, Zinātnes padome, Studiju padome, 4 fakultāšu domes un Satversmes sapulce.

Partiju izveidošanas nolikums un plašāka informācija par vēlēšanām atrodama šeit: https://www.liepu.lv/lv/672/nolikumi

Papildus informācija, rakstot 23. SP priekšsēdētājai Annai Margretai Vērdiņai uz e-pastu studentu.padome@liepu.lv vai zvanot 27000178.