Jaunumi:

Atpakaļ
Sintija Leigute, 25.02.2020 00:00

Starptautiskā daļa uzzina par jaunākajām augstākās izglītības tendencēm

Liepājas Universitātes Starptautisko attiecību daļas Galvenā speciāliste Ērika Lauberga un vecākā referente Sintija Leigute no 19. līdz 21. februārim piedalījās Starptautiskajā augstākās izglītības samitā EURIE2020 Stambulā, Turcijā. Tas ir lielākais augstākās izglītības pasākums Āzijā, kurā piedalījās 200 universitātes no visas Eiropas un Āzijas un kurā notika semināri, paneļdiskusijas par dažādiem tematiem saistībā ar augstākās izglītības jaunākajām tendencēm, izaicinājumiem un nākotni.

Pasākums bija ļoti vērtīgs un Starptautisko attiecību daļa ir guvusi jaunus kontaktus jaunu sadarbību veidošanai nākotnē, iespaidus par to, kas sagaida augstāko izglītību drīzā nākotnē un kā dažādas augstskolas risina izaicinājumus darbā ar ārvalstu studentiem.

Tāpat no 17. līdz 19. februārim Liepājas Universitātes starptautisko attiecību daļas speciālistes apmeklēja Erasmus+ Starptautisko darbinieku nedēļu, kas notika vienā no Stambulas lielākajām privātajām augstskolām – Stambulas Aidina Universitātē (Istanbul Aydin University) un guva iespaidus par darbu ar Erasmus+ studentiem un labo pieredzes apmaiņu šajā universitātē.