Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 18.12.2019 00:00

Priecājamies Ziemassvētku pasākumā

Liepājas Universitātei piederīgie otrdien, 17. decembrī, bija pulcējušies, lai kopīgi ieskandinātu tuvojošos Ziemassvētkus.

Klātesošos uzrunāja universitātes rektore Dace Markus, sakot: “Paldies, studenti, Jūsu dēļ arī mēs te esam! Mēs esam strādājuši tik, cik spējam, un arī vairāk, nekā spējam!” Savā uzrunā rektore runāja par ilgām un sniegu, kas viņai dažādos laika posmos ir asociējies ar dažādu autoru tekstiem un dziesmām par sniegu.

Svētku reizē par īpašiem nopelniem tika izteiktas pateicības mācībspēkiem un  darbiniekiem, Liepājas Universitātes Goda grāmatā tika ierakstīts profesore Alīdas Samusēvičas vārds, kā arī sadarbības partneru – Liepājas Izglītības pārvaldes vadītājas Kristīnes Niedres-Latneres un Liepājas Kultūras pārvaldes vadītāja Jura Jirgena vārdi. Ar saņemto Emeritus profesora nosaukumu klātesošie godināja profesori Anitu Līdaku.

Priecīgu noskaņu radīja studiju programmas “Kultūras vadība” studenti, kuri pasniedzējas Kristīnes Kārkliņas vadībā bija sagatavojuši jautru deju, bet Liepājas Universitātes sieviešu koris “Atbalss” profesores  Ilzes Valces vadībā ar Ziemassvētku dziesmām ieveda svētkos. Īpašu atzinību izpelnījās dziesmas topošo aktieru izpildījumā.

Priecīgus svētkus!

Foto ŠEIT.